Laat de zomer maar komen!

Heb jij er al zin in?

Of het nu om een personeelsfeest, borrel of jubileum gaat, met een feestje in zomerse sferen trakteer je je gasten op een gezellige summer break! Wij helpen je graag bij het organiseren van een zomers event.

Mag het extra feestelijk worden? Kies dan voor één van onze onderstaande zomerse all-in concepten die we helemaal op maat voor je samenstellen.

Meer weten over events in de Schouwburg Cuijk? Wij helpen graag! >>

Hutten_Zomerse_Eventconcepten...


Chilling & Grilling

Wat is het lekkerst in de zomer? Juist, die barbecue aan! Kies je voor Chilling & Grilling, dan zullen jij en je gasten verrast worden met heerlijke gerechten, direct van de barbecue. Van pulled pork tot vegetarische hoogstandjes, er is voor ieder wat wils. Of wat dacht je van een mobiele pizza-oven? Met dit gezellige outdoor BBQ-event sluit je een relatie-event, personeelsfeest of bouwvakborrel helemaal goed af. Vanaf € 44,50 per persoon kunnen je gasten 2,5 uur lang onbeperkt chillen, terwijl onze chef-koks voor je grillen.

Hutten_Zom...


World Foodfestival

Struin gezellig de kraampjes af en proef onbeperkt van internationale en authentieke streetfoodgerechten op basis van de nieuwste trends. Tijdens dit urban foodfestival, helemaal gestyled en ingericht in zomerse sferen, is er alle ruimte om in een informele en losse sfeer je collega's, zakenrelaties of klanten te groeten en ontmoeten. Het festival kan zowel binnen als buiten plaatsvinden of zelfs binnen én buiten. Geniet 2,5 uur lang onbeperkt van verrassende bites en drinks vanaf € 67,50 per persoon en let the party begin!

Hutten_Zom...


Summer Lounge Party

Onderuit zittend in een heerlijke loungebank met een glaasje bubbels, een oestertje of twee en relaxte achtergrondmuziek…Zie je het helemaal voor je? Kies dan de Summer Lounge party voor een stijlvol feestje met collega's of zakenrelaties. Het geheel wordt aangekleed en ingericht in kleurrijke Ibiza-stijl, Je gasten genieten 2,5 uur lang van dit zomerse feest vanaf € 39,50 per persoon. Nodig jij je zakenrelaties of collega's uit, dan zorgen wij voor de rest.

Hutten_Zom...


Meer informatie over jouw zomerse event?

Je contactpersoon die jou graag helpt bij de organisatie van een onvergetelijke zomers events in Schouwburg Cuijk is Frits Kok.

Neem direct contact met Frits Kok op >>