Op zoek naar de perfecte eventlocatie?

Voor een geslaagd relatie of personeelsevent? Schouwburg Cuijk is geschikt voor vergaderingen en diners vanaf 20 personen en voor congressen en personeelsfeesten tot 800 personen.

Trendy concepten al vanaf € 25,50

U heeft al een culinair arrangement vanaf € 25,50 per persoon. Op basis van minimaal 50 personen en maximaal 2,5 uur. We inspireren u graag met eten en drinken passend bij de doelstelling van uw event. Samen ontwikkelen we een mooi concept waarmee we echt van betekenis zijn voor uw gasten. Voeg onze gastvrijheid daar aan toe en doelstellingen worden bereikt.

Eventconcept: Happy Food Market

Gezellig samen slenteren langs de kraampjes. Origineel gepresenteerde gerechten. Wereldwijs genieten van ‘signature dishes’ uit diverse streken en culturen. Niets moet, alles mag. Snoepen van ‘fingerfood‘. Heerlijk samen kokkerellen, proeven en beleven. Dit concept is een feest voor de smaakpapillen. Ruiken en proeven. En nog eens proeven. Je wordt al blij als je er aan denkt!

Connect Frits!

Wacht zeker niet te lang met het vastleggen van de datum van uw event in Schouwburg Cuijk. Connect met Frits via 06 - 55 40 65 89 of f.kok@schouwburgcuijk.nl. Natuurlijk kunt u ook onderstaand formulier invullen, dan neem ik binnen een dag contact met u op!

Vul hier uw gegevens in!

* verplicht veld