Barstensvol levenslust!

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Schouwburg Cuijk draagt actief bij aan het vergroten van de aantrekkelijkheid van Cuijk en maakt bovendien zoveel mogelijk gebruik van leveranciers en producten uit Cuijk en directe omgeving.

We  hechten veel waarde aan duurzaamheid. Dat is een belangrijk vertrekpunt geweest voor het ontwikkelen van ons horeca- en gastvrijheidsconcept. De producten die worden bereid en de ingrediënten die in de diners worden verwerkt, voldoen aan de normen van het door Hutten ontwikkelde kwaliteitslabel De Guijt.

Zuinig op onze wereld

Als we ook morgen gezond willen leven, moeten we zuinig op de wereld zijn. Schone grond, water en lucht komen niet vanzelf. Dat heeft aandacht nodig. Net zoals een bloeiende biodiversiteit en het gebruik van hulpbronnen. De Guijt producenten geloven in duurzaam ondernemen en laten de Aarde stralen. Nu en straks.

Diervriendelijk

Dieren hebben recht op een goed leven. Voldoende ruimte, goede verzorging en gezonde voeding. De Guijt vlees en zuivel komen van Brabantse boeren die elke dag met passie en liefde voor de dieren werken aan het verbeteren van het dierwelzijn.

Huisgemaakt

Traditionele receptuur, traditioneel bereid. Dat proef je. Onze koks doen niets liever dan lekker snijden, kloppen, rollen, roeren, bakken, zeven en persen.

Meer informatie?

Benieuwd naar onze verrassende theaterdiners? Meer informatie lees je hier. Voor meer informatie over ons bijzondere horecaconcept kunt u contact opnemen met onze afdeling Horeca en Verhuur, telefoon 0485-314344 of via mail: horeca@schouwburgcuijk.nl.